Ga naar de inhoud
Heuvelstraat, Silvolde

Onderhoud

Aan de Heuvelstraat in Silvolde verrijzen 28 nieuwe nul-op-de-meter huurwoningen. Acht kleine gezinswoningen en twintig levensloopbestendige woningen. De Heuvelstraat wordt helemaal opnieuw ingericht. Dit gebeurt zo duurzaam mogelijk en met aandacht voor circulariteit. 

Met de circulaire aanpak van de Heuvelstraat wordt samen met de gemeente Oude IJsselstreek en andere partijen een extra stap gezet als het gaat om duurzaamheid. Zowel bij de ontwikkeling van de woningen als op het gebied van warmteopwekking en watergebruik.

 

Verhuur fase 2

Eerste week juni 2024 start de verhuur van de laatste twaalf woningen aan de Heuvelstraat in Silvolde. Meer informatie over de verhuur van deze woningen vindt u via onderstaande linkjes.

 

Verhuur fase 1

De woningen van fase 1 zijn intussen allemaal verhuurd. Wilt u extra informatie over deze woningen? Klik dan op de linkjes hieronder.

 

Nieuwsbrieven

Huurders en omwonenden binnen het plangebied informeren wij op verschillende manieren, dit kan door middel van een bijeenkomst of een nieuwsbrief zijn. Klik op onderstaande link om een nieuwsbrief te openen.

Details

Status Uitvoering fase 2