Ga naar de inhoud
Werken bij Wonion

Wonion werkt met een fijne club mensen. Medewerkers die hun vak kennen en die onze huurders graag helpen om plezierig te wonen en gelukkig te leven. Daarvoor doen we wat nodig is. We tonen initiatief, weten van doorpakken en zijn creatief in het vinden van oplossingen. We faciliteren medewerkers met behulp van technische toepassingen en middelen. Waar dat beter is zoeken we de samenwerking zowel binnen als buiten de organisatie. Samen sterker!

 

Vacatures

Op dit moment hebben we geen vacatures.

 

Stage en afstuderen

Ervaring opdoen bij een woningcorporatie en de kans krijgen jezelf verder te ontwikkelen op een gebied dat jou interesseert? Wonion heeft veel mogelijkheden voor stagiaires en afstudeerders. Tijdens je (afstudeer)stage krijg je een stagebegeleid(st)er die antwoord kan geven op je inhoudelijke vragen. Op dit moment hebben wij als stageplaatsen beschikbaar:

 

Open sollicitatie voor stage

Spreekt Wonion jou aan en wil je een open sollicitatie voor een stageplaats sturen? Mail dan jouw open sollicitatie en jouw cv naar vacatures@wonion.nl. Vertel ons ook wat voor een soort stage je zoekt en wat jouw motivatie is om bij Wonion stage te lopen.

 

Stage lopen bij Wonion, hoe is dat?

In de afgelopen periode hebben verschillende jongeren bij Wonion stage gelopen. Ze delen graag hun ervaring.

Sarah is student bouwtechnische bedrijfskunde en deed een meewerkstage op de afdeling Vastgoed. "Deze stage biedt mij niet alleen een kans om mij op persoonlijk gebied te ontwikkelen tot een beginnend professional, maar ook allerlei facetten van de bouw te leren kennen. Zo kom ik in contact met externen, waaronder aannemers en de gemeente, maar ook met bewoners. De variatie hiervan vind ik erg leuk! Het team hier op de afdeling, maar ook andere afdelingen, staat erg open om je te helpen of met je samen te werken. Dit werkt super motiverend en het heeft ervoor gezorgd dat ik met veel plezier naar stage ging!" 

Natnael volgt de opleiding Allround Assistant Business Services en loopt stage bij de afdeling Klantcontact. "Ik ben zeer dankbaar voor de kans die Wonion mij heeft gegeven om mijn vaardigheden te ontwikkelen. Vanaf de eerste dag ben ik warm ontvangen door mijn collega's en ik voel me hier echt thuis. De stage biedt mij niet alleen de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen, maar ook om te leren van professionals in het veld. Bijvoorbeeld, ik heb geleerd hoe ik effectief met klanten moet communiceren, zowel aan de balie als telefonisch. Dit heeft mijn zelfvertrouwen vergroot en mijn communicatievaardigheden versterkt. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en ervaring verder uit te breiden in de komende periode." 

Renske heeft haar opleiding Vastgoedkunde succesvol afgerond tijdens haar afstudeerstage bij Wonion. "Tijdens mijn afstudeerstage heb ik mij voornamelijk gericht op mijn afstudeeronderzoek naar woonfraude. Mijn begeleider heeft gezorgd voor een duidelijk inwerktraject, waardoor ik snel mijn draai vond binnen het team. Een van de hoogtepunten van mijn afstudeerstage was de mogelijkheid om mee te kijken in de praktijk met verschillende collega’s. Dit was waardevol voor mijn onderzoek, omdat ik hierdoor de theorie direct kon koppelen aan de praktijk. Daarnaast ben ik dankbaar dat Wonion mij de kans heeft geboden om na mijn afstudeerstage te blijven werken als ondersteunend wijkconsulent tijdens de vakantieperiode!" 

Gijs loopt stage op de afdeling Communicatie en volgt de opleiding Marketing en Communication Specialist. "Ik heb kennis gemaakt met Wonion door op zoek te gaan naar een stagebedrijf dat echt wat voor hun klanten wil betekenen. Toen ik voor het eerst over Wonion hoorde ben ik gelijk gaan inlezen en erachter gekomen dat duurzaamheid heel hoog staat, dit wekte mijn interesse omdat mijn kennis hierover nog beperkt was. Deze stage biedt mij niet alleen kansen om mijn skills te ontwikkelen, maar ook samen te werken met mensen die mij kunnen uitleggen en laten zien hoe alles wat ik wil weten in zijn werk gaat. Ik ben Wonion dankbaar voor afgelopen jaar en ik kijk uit naar mijn 2e stage bij Wonion in het volgende leerjaar."