Ga naar de inhoud
Werken bij Wonion

Wonion stelt haar klanten centraal en is betrokken bij de samenleving. Kwaliteit en duurzaamheid staan hoog in het vaandel. Daarbij stellen we ons betrouwbaar en ondernemend op. Deze kernwaarden betekenen voor onze (ruim 40) medewerkers dat ze werken in een informele werksfeer met volop ruimte voor het ontplooien van eigen initiatieven. Wij stimuleren onze medewerkers initiatief te nemen en ideeën aan te dragen, plannen te ontwikkelen en actie te ondernemen. Hierbij houden wij altijd de behoeften en wensen van onze klanten (intern en extern) in het oog en zijn wij gericht op het behalen van een optimaal resultaat. Naast veel werkplezier bieden wij een goed salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Vacatures

Stage en afstuderen

Ervaring opdoen bij een woningcorporatie en de kans krijgen jezelf verder te ontwikkelen op een gebied dat jou interesseert? Wonion heeft veel mogelijkheden voor stagiaires en afstudeerders. Tijdens je (afstudeer)stage krijg je een stagebegeleid(st)er die antwoord kan geven op je inhoudelijke vragen. Op dit moment hebben wij als stageplaatsen beschikbaar:

 

Open sollicitatie

Spreekt Wonion jou aan en wil je een open sollicitatie voor een stageplaats sturen? Mail dan jouw open sollicitatie en jouw cv naar vacatures@wonion.nl. Vertel ons ook wat voor een soort stage je zoekt en wat jouw motivatie is om bij Wonion stage te lopen.