Contact met Wonion

Via MijnWonion regelt u al uw Wonion-zaken online, op het moment dat het u uitkomt. Langskomen of bellen is niet meer nodig!

U bent welkom bij Wonion

Wij helpen u graag op afspraak, telefonisch, per mail of via MijnWonion. Wij ontvangen u graag met afspraak bij ons op kantoor. Zo voorkomt u wachttijd en kunnen wij u beter van dienst zijn.Bedankt voor uw begrip!

Locatie

DRU Industriepark, Beltmancomplex. Bekijk hier de plattegrond van DRU Industriepark.
De routebeschrijving vindt u onderaan deze pagina.

Bezoekadres

Hutteweg 115
7071 BV  Ulft

Telefoon: (0315) 69 60 00
E-mailadres: info@wonion.nl

Overig

BIC: BNGHNL2G
IBAN: NL89 BNGH 028.50.82.140
BTW-nr: NL 0028.49.872.B01
KvK Arnhem H: 09051283

Compliment of klacht melden?

Ontevreden of juist heel tevreden over onze dienstverlening? Laat het ons weten!

Informatiekaart contactgegevens bedrijven

Op de informatiekaart vindt u de contactgegevens van alle uitvoerende bedrijven waarmee u rechtstreeks contact mag opnemen.

Reist u met de auto?

Komt u van buiten Ulft, volg dan de bruine toeristische bordjes met daarop ‘DRU Industriepark’. De twee hoofdingangen aan de Frank Daamenstraat zijn te herkennen aan de zuil met het DRU Industrieparklogo. Voor ons kantoor zijn gratis parkeerplaatsen.

Reist u met openbaar vervoer?

Met de trein reist u tot het treinstation in Terborg. Hier stapt u over op de bus. Lijn 195 van Arriva (Terborg-Megchelen) brengt u tot voor het DRU Industriepark. U stapt uit bij bushalte 'Ulft, DRU Industriepark'. Hier vindt u Wonion op 75 meter loopafstand.

Routebeschrijving

Bekijk op Google Maps de snelste route (lopend, auto of OV) naar Wonion vanaf uw vertrekadres. Let op: het DRU-Industriepark is per auto via de Frank Daamenstraat toegankelijk.