Contact met Wonion

Via Mijn Wonion regelt u al uw Wonion-zaken online, op het moment dat het u uitkomt. Langskomen of bellen is niet meer nodig!

Maatregelen tegen het coronavirus

Om verspreiding zoveel mogelijk te beperken is ons kantoor alleen op afspraak toegankelijk. Wij hanteren hierbij de richtlijnen van het RIVM. Wij helpen u graag op gepaste afstand telefonisch, per mail of via MijnWonion. Heeft u een afspraak bij Wonion? Voor uw en onze veiligheid vragen wij u vriendelijk om bij binnenkomst op ons kantoor een mondkapje te dragen. Via onderstaande button leest u welke maatregelen wij verder nemen en wat dit voor u betekent. Bedankt voor uw begrip.

Maatregelen tegen het coronavirus

Locatie

DRU Industriepark, Beltmancomplex. Bekijk hier de plattegrond van DRU Industriepark.
De routebeschrijving vindt u onderaan deze pagina.

Bezoekadres

Hutteweg 115
7071 BV  Ulft

Telefoon: (0315) 69 60 00
E-mailadres: info@wonion.nl

Overig

BIC: BNGHNL2G
IBAN: NL89 BNGH 028.50.82.140
BTW-nr: 0028.49.872.B01
KvK Arnhem H: 09051283

Compliment of klacht melden?

Ontevreden of juist heel tevreden over onze dienstverlening? Laat het ons weten!

Informatiekaart contactgegevens bedrijven

Op de informatiekaart vindt u de contactgegevens van alle uitvoerende bedrijven waarmee u rechtstreeks contact mag opnemen.

Compliment of klacht melden?

Reist u met de auto?

Komt u van buiten Ulft, volg dan de bruine toeristische bordjes met daarop ‘DRU Industriepark’. De twee hoofdingangen aan de Frank Daamenstraat zijn te herkennen aan de zuil met het DRU Industrieparklogo. Voor ons kantoor zijn gratis parkeerplaatsen.

Reist u met openbaar vervoer?

Met de trein reist u tot het treinstation in Terborg. Hier stapt u over op de bus. Lijn 195 van Arriva (Terborg-Megchelen) brengt u tot voor het DRU Industriepark. U stapt uit bij bushalte 'Ulft, DRU Industriepark'. Hier vindt u Wonion op 75 meter loopafstand.

Routebeschrijving

Bekijk op Google Maps de snelste route (lopend, auto of OV) naar Wonion vanaf uw vertrekadres. Let op: het DRU-Industriepark is per auto via de Frank Daamenstraat toegankelijk.