Nieuws

Frauduleuze woningwebsites actief

[21-09-2023] Er zijn verhuurwebsites actief die woningen adverteren van de woningcorporaties die zijn aangesloten bij Thuis in de Achterhoek. Om via zo'n website te kunnen reageren op een woning moet u inschrijfgeld betalen. Daarmee wordt u als woningzoekende onterecht op kosten gejaagd.

Lees meer

Plaatsen circulaire modules gestart en hoogste punt bereikt van duurzame levensloopbestendige woning

Aan de Reeënstraat in Silvolde verrijzen in een snel tempo acht nieuwe levensloopbestendige woningen. De woningen worden gerealiseerd met houtbouw, waarbij de woningen op locatie snel vorm krijgen. Het overgrote deel van de houtbouwwoningen wordt al in de fabriek gemaakt. Met het plaatsen van de modules worden de contouren van een woning snel zichtbaar. De startbouw en de viering van het hoogste punt gaat met dit bouwconcept gelijk op.

Lees meer

Het nieuwste WonionMagazine

Deze week valt het WonionMagazine weer op de mat. Daarin leest u onder andere wat de wijkconsulenten van Wonion zoal tegenkomen als ze op stap zijn en hoe Theo een groot deel van zijn verhuiskosten heeft kunnen betalen met de verhuissubsidie van de provincie. Woont u prettig bij Wonion en wilt u dat laten zien? Misschien is dan de oproep op de achterkant van het magazine wat voor u.

Lees meer

Kwaliteit van leven door duurzaam wonen. Voor u!

Prettig en betaalbaar wonen in een kwalitatief goede woning èn in een fijne leefomgeving vinden wij belangrijk voor onze huurders. We werken daarom onder andere aan een CO2 neutrale woningvoorraad, helpen bij het vergroenen van buitenruimten, spelen in op de vraag naar wonen met zorg en zetten in op een persoonlijke aanpak als het even niet lukt om de huur te betalen.

Lees meer

Nieuwbouw kleinschalig woonzorgcentrum Herbergier Terborg van start

Onlangs is het startsein gegeven voor de realisatie van het nieuw te bouwen woonzorgcentrum Herbergier in Terborg. In aanwezigheid van, de bouwende partij Klomps Bouwbedrijf, gemeente Oude IJsselstreek en opdrachtgevers De Drie Notenboomen en wooncorporatie Wonion gaven de zorgondernemers Han en Katja Brom het startsein met de onthulling van het bouwbord. Het kleinschalige woonzorgcentrum wordt duurzaam gebouwd, met aandacht voor een prettig binnenklimaat. Als alles volgens planning verloopt, is het nieuwe woonzorgcomplex eind 2023 klaar voor bewoning.

Lees meer

Kick-off De Graafschap Verbindt Naobers voetbalcompetitie

Woensdag 17 mei gaf voetballer Basal Önal de aftrap van de lokale voetbalcompetitie: De Graafschap Verbindt Naobers. In het enthousiaste bijzijn van bijna vijftig jongeren trapte de voetballer in de Volta-Kooi in de wijk de Lichtenberg de bal van de middenstip en gaf daarmee het startsein voor de voetbalcompetitie. In deze competitie gaat het om samen in beweging zijn, plezier maken en maatschappelijk bijdragen leveren in je eigen wijk of buurt. De Graafschap Verbindt Naobers competitie is een initiatief van Stichting De Graafschap Verbindt en Wonion, in samenwerking met de gemeente Oude IJsselstreek, Buurtzorg Jong, Helpgewoon en stichting Streetball

Lees meer
1 van 17