Nieuws

Langer zelfstandig thuiswonen met hulp van Wonion en gemeente

Wonion en de gemeente Oude IJsselstreek willen ouderen, mensen met een beperking, chronische ziekte of psychische aandoening faciliteren bij het - indien mogelijk - langer zelfstandig (blijven) wonen. Zij hebben daarover afspraken met elkaar gemaakt en vastgelegd in een overeenkomst. Het doel is inwoners met een specifieke woonbehoeften nog beter te kunnen ondersteunen.

Lees meer

Wonion is op zoek naar een medewerker Klantcontact

Ontvang je graag bezoekers aan de balie en ben je een kei in het aannemen van inkomende telefoongesprekken? Kijk dan bij vacatures op deze website voor de omschrijving van deze leuke functie.

Lees meer

Raad van Commissarissen Wonion zoekt twee nieuwe leden.

De Raad van Commissarissen van Wonion heeft per 1 januari 2020 twee vacatures en zoekt voor de invulling daarvan twee nieuwe leden.

Lees meer

Brief jaarlijkse huuraanpassing

Jaarlijks verstuurt Wonion al haar huurders een brief over de aanpassing van de huur per 1 juli van dat jaar. Helaas is er dit jaar een fout in de verwerking geslopen, waardoor een groep van ongeveer 450 huurders geen brief heeft ontvangen.

Lees meer

Bouw nieuw woonzorgcentrum Gendringen na de zomer van start

Vrijdag 12 juli 2019 is het startsein gegeven voor de realisatie van het nieuw te bouwen woonzorgcentrum in Gendringen. In aanwezigheid van bewoners, Estinea, de bouwende partij BINX Smartility, gemeente Oude IJsselstreek en opdrachtgevers zorgorganisatie Azora en wooncorporatie Wonion gaf toekomstig bewoonster Van der Hoorn het startsein met de onthulling van de nieuwe naam. De nieuwe naam voor het nieuwe woonzorgcentrum komt voort uit de rijke geschiedenis van de plek waar het woonzorgcentrum gerealiseerd wordt. BINX Smartility B.V. start na de zomer haar bouwactiviteiten. Het eerste kwartaal van 2021 is het gebouw dan vermoedelijk gereed voor bewoning.

Lees meer

Acceptgiro vervalt per 1 augustus

Post op de deurmat. Dit verandert steeds meer in post via e-mail. Minder post in uw brievenbus is namelijk beter voor het milieu. Doet u ook mee?

Lees meer
1 van 5