Nieuws

Terug- en vooruitblik 2020 - 2021

Wij gaan voor ‘kwaliteit van leven door duurzaam wonen’ voor onze huurders. Wij vinden het belangrijk dat onze huurders prettig wonen in een kwalitatief goede woning en zetten ons in om ons woningbezit te verduurzamen. Tegelijkertijd zijn wij van mening dat ‘duurzaam wonen’ verder gaat dan het bieden van goede en duurzame woningen. Het gaat ook over prettig wonen in een fijne buurt en op latere leeftijd comfortabel thuis kunnen blijven wonen. Hoe wij het afgelopen jaar werkten aan duurzaam wonen en wat onze plannen voor 2021 zijn brengen we graag voor u in beeld.

Lees meer

Het WonionMagazine valt deze week bij de huurders op de mat

De zomereditie van het WonionMagazine valt deze week bij de huurders op de mat. Wat gaat de tijd snel. In dit magazine leest u alweer het vijfde voorwoord van Gerrolt Ooijman, directeur-betuurder van Wonion. Hij geeft daarin aan dat het fijn is te concluderen dat contact met Wonion als prettig en positief wordt ervaren.

Lees meer

Wonion zoekt twee leden voor haar Raad van Commissarissen

Twee van de huidige vijf leden van de Raad van Commissarissen van Wonion treden eind 2021 regulier af.

Lees meer

Géén huurverhoging voor huurwoningen

Normaal passen wij per 1 juli de huren aan. Dit jaar doen wij dat niet. In 2021 geldt er een eenmalige huurbevriezing voor sociale huurwoningen. Wij bevriezen niet alleen de huren van sociale huurwoningen, ook de huren van de niet-sociale huurwoningen (de geliberaliseerde woningen) verhogen wij niet.

Lees meer

Wonion is op zoek naar een (junior) Duurzaamheidsadviseur

Als (Junior) Duurzaamheidsadviseur heb je veel interesse in de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Of het nu gaat om de circulaire economie, CO2 reductie, de energietransitie of gedragsveranderingen, jij wilt weten hoe het zit en wat de effecten (kunnen) zijn.

Lees meer

Digitale aannemersbijeenkomst met thema ‘Groen Groeit’

Op woensdag 14 april organiseerde Wonion digitaal de aannemersbijeenkomst met als thema ‘Groen Groeit’. Barend Wassink, manager Vastgoed Wonion: “Wonion gaat voor duurzaam wonen. Dit doen we niet alleen, maar samen met onze samenwerkingspartners. Het is dan ook prettig om kennis en ervaring met elkaar te delen. Dit staat centraal tijdens de jaarlijkse aannemersbijeenkomst, ook het uitreiken van de klantvriendelijkheidsprijs is een vast onderdeel van het programma. De klantvriendelijkheidsprijs is woensdag uitgereikt aan Te Kloeze.” Tijdens de jaarlijkse aannemersbijeenkomst speelt het thema duurzaamheid, vanuit verschillende invalshoeken, steeds een belangrijke rol.

Lees meer
1 van 11