Nieuws

Beperkte of géén huurverhoging in 2019

Onze huurders krijgen in 2019 een beperkte huurverhoging doorberekend en in sommige gevallen ontvangt u zelfs géén huurverhoging. Oók dit jaar voeren wij niet de maximaal toegestane huurverhoging door. Het Rijk geeft verhuurders de mogelijkheid om de huren te verhogen met het inflatiepercentage (1,6%), aangevuld met een extra percentage (2,5%), waardoor er een huurverhoging van 4,1% mogelijk is. Wij gaan voor goed en betaalbaar wonen in oude IJsselstreek en kijken daarom jaarlijks kritisch naar het aanpassen van de huren. Ook dit jaar vragen wij een beperkte huurverhoging op basis van de huursombenadering. De gemiddelde huurverhoging die wij vragen is gelijk aan het inflatiepercentage.

Lees meer

Eerste en tweede Paasdag zijn wij gesloten

Voor spoed kunt u het centrale nummer van Wonion bellen; u wordt dan doorgeschakeld naar onze meldkamer. Dit nummer is: (0315) 69 60 00.

Lees meer

De uitslag van het huurdersonderzoek is bekend!

Maar liefst ruim 1300 huurders deden in 2018 aan dit onderzoek mee. Een deelnemerspercentage van 34%. Hieruit kan worden afgeleid dat er een grote betrokkenheid is onder de huurders van Wonion. En daar zijn wij blij mee.

Lees meer

Rudie Jansen Schilders en Totaalonderhoud wint Klantvriendelijkheidprijs Wonion

Tijdens de jaarlijkse aannemersbijeenkomst die woensdag 20 maart werd gehouden bij het Borchuus in Varsseveld werd de Klantvriendelijkheidprijs uitgereikt. Bart Brouwers van Rudie Jansen Schilders en Totaalonderhoud ontving een mooi beeldje uit handen van Barend Wassink van Wonion.

Lees meer

Contract getekend om huurders zo goed mogelijk van dienst te zijn

Na een intensieve en zorgvuldige voorbereiding zijn gisteren de contracten getekend voor het bouwkundige en installatietechnische interieuronderhoud van de woningen van Sité en Wonion. Een hele mooie samenwerking volgens de ResultaatGericht Samenwerkingmethode (RGS) die Sité en Wonion zijn aangegaan met De Naobers en De Variabele / Acel.

Lees meer

Agpo Ferroli CV-ketels

Afgelopen zaterdag heeft tv-programma Kassa een item uitgezonden over Apgo CV-ketels en dat deze brandgevaarlijk zouden zijn. Het zou gaan om een aantal typen CV-ketels van het merk Apgo Ferroli (Agpo Econpact, Agpo MegaDens, Agpo Ultima, Agpo MegaLux). Veilig wonen vinden wij erg belangrijk en we hebben daarom direct geïnventariseerd hoeveel van dit soort CV-ketels Wonion heeft. Daarnaast hebben we met onze onderhoudspartner GEAS en op basis van de feitelijke informatie van fabrikant Apgo Ferroli gekeken of er daadwerkelijk gevaar dreigt of niet. Daarover informeren wij u graag.

Lees meer
1 van 4