Nieuws

Het nieuwste WonionMagazine

Deze week valt het WonionMagazine weer op de mat. Daarin leest u onder andere wat de wijkconsulenten van Wonion zoal tegenkomen als ze op stap zijn en hoe Theo een groot deel van zijn verhuiskosten heeft kunnen betalen met de verhuissubsidie van de provincie. Woont u prettig bij Wonion en wilt u dat laten zien? Misschien is dan de oproep op de achterkant van het magazine wat voor u.

Lees meer

Kwaliteit van leven door duurzaam wonen. Voor u!

Prettig en betaalbaar wonen in een kwalitatief goede woning èn in een fijne leefomgeving vinden wij belangrijk voor onze huurders. We werken daarom onder andere aan een CO2 neutrale woningvoorraad, helpen bij het vergroenen van buitenruimten, spelen in op de vraag naar wonen met zorg en zetten in op een persoonlijke aanpak als het even niet lukt om de huur te betalen.

Lees meer

Nieuwbouw kleinschalig woonzorgcentrum Herbergier Terborg van start

Onlangs is het startsein gegeven voor de realisatie van het nieuw te bouwen woonzorgcentrum Herbergier in Terborg. In aanwezigheid van, de bouwende partij Klomps Bouwbedrijf, gemeente Oude IJsselstreek en opdrachtgevers De Drie Notenboomen en wooncorporatie Wonion gaven de zorgondernemers Han en Katja Brom het startsein met de onthulling van het bouwbord. Het kleinschalige woonzorgcentrum wordt duurzaam gebouwd, met aandacht voor een prettig binnenklimaat. Als alles volgens planning verloopt, is het nieuwe woonzorgcomplex eind 2023 klaar voor bewoning.

Lees meer

Kick-off De Graafschap Verbindt Naobers voetbalcompetitie

Woensdag 17 mei gaf voetballer Basal Önal de aftrap van de lokale voetbalcompetitie: De Graafschap Verbindt Naobers. In het enthousiaste bijzijn van bijna vijftig jongeren trapte de voetballer in de Volta-Kooi in de wijk de Lichtenberg de bal van de middenstip en gaf daarmee het startsein voor de voetbalcompetitie. In deze competitie gaat het om samen in beweging zijn, plezier maken en maatschappelijk bijdragen leveren in je eigen wijk of buurt. De Graafschap Verbindt Naobers competitie is een initiatief van Stichting De Graafschap Verbindt en Wonion, in samenwerking met de gemeente Oude IJsselstreek, Buurtzorg Jong, Helpgewoon en stichting Streetball

Lees meer

Start verhuur levensloopbestendige houtbouwwoningen Reeënstraat Silvolde

Aan de Reeënstraat en het Patrijsplein in Silvolde komen zestien nieuwe woningen met een duurzaam karakter. Acht levensloopbestendige houtbouwwoningen en acht kleine gezinswoningen voor starters. Ook de woonomgeving wordt duurzaam ingericht. De woningen worden in twee fasen gebouwd en verhuurd. De verhuur van de levensloopbestendige houtbouwwoningen start deze week.

Lees meer

Huuraanpassing 2023

Wonion gaat voor goed en betaalbaar wonen, nu en in de toekomst. Wij investeren daarom in het verduurzamen en onderhouden van onze woningen. Om dit te kunnen blijven doen passen wij per 1 juli de huurprijs aan. We houden hierbij rekening met de totale woonlasten. Voor de meeste woningen wordt de huurprijs dit jaar aangepast met 2,6%. Voor woningen met een energielabel van E of lager, of een hoge warmtevraag wordt de huurprijs met 1,5% aangepast. Meer over de huuraanpassing van dit jaar leest u in dit bericht.

Lees meer
1 van 16