Nieuws

Het nieuwe WonionMagazine is uit

Het tweede WonionMagazine van 2019 is uit en valt deze week bij onze huurders op de mat.

Lees meer

Langer zelfstandig thuiswonen met hulp van Wonion en gemeente

Wonion en de gemeente Oude IJsselstreek willen ouderen, mensen met een beperking, chronische ziekte of psychische aandoening faciliteren bij het - indien mogelijk - langer zelfstandig (blijven) wonen. Zij hebben daarover afspraken met elkaar gemaakt en vastgelegd in een overeenkomst. Het doel is inwoners met een specifieke woonbehoeften nog beter te kunnen ondersteunen.

Lees meer

Brief jaarlijkse huuraanpassing

Jaarlijks verstuurt Wonion al haar huurders een brief over de aanpassing van de huur per 1 juli van dat jaar. Helaas is er dit jaar een fout in de verwerking geslopen, waardoor een groep van ongeveer 450 huurders geen brief heeft ontvangen.

Lees meer

Acceptgiro vervalt per 1 augustus

Post op de deurmat. Dit verandert steeds meer in post via e-mail. Minder post in uw brievenbus is namelijk beter voor het milieu. Doet u ook mee?

Lees meer

Uw mening telt! Meld u zich aan voor ‘Wonion Luistert’?

We vinden het belangrijk dat onze plannen en beleid aansluiten bij de wensen en ideeën van u als bewoner. Daarom is uw mening is voor ons van belang. Eén van de manieren waarop we uw wensen en ideeën ophalen is via bewonerspanel ‘Wonion Luistert’. Huurt u een woning van Wonion? Dan kunt u zich hiervoor aanmelden via www.wonionluistert.nl. U ontvang dan ongeveer vier keer per jaar een vragenlijst. Deze vragenlijst gaat bijvoorbeeld over onderhoud, woonlasten, veiligheid of zorg. Per keer beslist u of u mee doet. Uiteraard ontvangt u de belangrijkste resultaten en informatie over wat wij met uw inbreng doen.

Lees meer

Jaarverslag 2018

Wij laten u graag zien wat wij doen om goed en betaalbaar wonen in Oude IJsselstreek mogelijk te maken. Dit doen we onder andere via het jaarverslag. In ons jaarverslag leggen wij verantwoording af over onze prestaties in 2018 en de inzet van onze financiële middelen.

Lees meer
1 van 4