Ga naar de inhoud
Over Wonion

Onze missie: Kwaliteit van leven door duurzaam wonen

Kwaliteit van leven

Kwaliteit van leven betekent voor ons dat we mensen hun geluk gunnen. Daar kunnen we aan bijdragen door te zorgen voor betaalbare, veilige en comfortabele woningen. Fijne en gezonde huisvesting die past bij de (inkomens)situatie en de levensfase van de huurder.

Met duurzaam wonen

bedoelen we dat de woning én de woonomgeving altijd stabiele en slijtvaste geluksfactoren zijn. Goed voor een glimlach van de huurder. Door de duurzame bouw en de met zorg overwogen wijkinrichting. En doordat wij als Wonion durven te vernieuwen. Vaste patronen van ons afschudden. We gaan niet alleen mee met de behoeften van onze huidige en toekomstige huurders. Die verwachtingen zijn we ook geregeld vóór.

De samenleving is druk bezig zichzelf opnieuw uit te vinden. Hierbij waken we ook over de plichten van nú naar onze huurders. Stippen aan de horizon en oplossingen voor nu. Die twee samenbrengen is een pittige uitdaging. Prima, daar houden we van. We merken dat samenwerken de sleutel is. Open staan voor innovaties. Verbinden. Geen ideeën tegen de borst houden. Maar die samen delen. Goed gebruik maken van talenten. Waar die ook zitten. Bij onze medewerkers, partners, huurders of maatschappelijke organisaties.


Onze missie waarmaken; dat doen we samen

Hier leest u onze Strategie.

 

Meer weten over Wonion?

Druk op de knoppen bovenaan deze pagina.

Om het u gemakkelijk te maken vindt u de terug- en vooruitblik van 2023 - 2024 alvast hieronder. De terug- en vooruitblikken van de jaren ervoor vindt u op de pagina Verantwoording.
Door op het beeld te klikken krijgt u toegang tot het filmpje. Voor deze en andere informatie kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen.