Ga naar de inhoud
Reeënstraat, Silvolde

Nieuwbouw

Op het braakliggende terrein naastgelegen aan de Reeënstraat in Silvolde, realiseert Wonion zestien nieuwe woningen met een duurzaam karakter. Acht levensloopbestendige houtbouwwoningen en acht kleine gezinswoningen voor starters. Ook de woonomgeving wordt duurzaam ingericht. De woningen worden in twee fasen gebouwd en verhuurd.

 

De levensloopbestendige woningen worden niet op de traditionele manier gebouwd. De woningen worden met Houtbouw gerealiseerd. Dit betekent dat de fabrikant de woning in delen in de fabriek bouwt en op het terrein binnen een aantal dagen opbouwt tot woning, en binnen enkele weken afbouwt. Door deze werkwijze is de bouwtijd kort. De houten woningen worden onder andere voorzien van zonnepanelen, hoogwaardige isolatie en een warmtepomp.

 

Planning

In mei 2023 zijn we start de bouw van de levensloopbestendige woningen. Daarna start de bouw van de kleine gezinswoningen. Naar verwachting zijn alle 16 woningen in de eerste helft van 2024 klaar om bewoond te worden.

 

Verhuurbrochure fase 1

De woningen van fase 1 zijn intussen verhuurd. Wilt u meer informatie over deze woningen? Klik dan op onderstaande link om de verhuurbrochure te openen.

 

 

Verhuurbrochure fase 2

Wilt u meer informatie over de woningen van fase 2? Klik dan op onderstaande link om de verhuurbrochure te openen.

 

Details

Status Opgeleverd