Ga naar de inhoud

U woont het prettigst in een woning die aansluit bij uw woonwensen. Daarom investeren wij continu in de kwaliteit, duurzaamheid en geschiktheid van onze woningen. Wonion zet hierbij vooral in op het goed onderhouden en verduurzamen van bestaande woningen, zodat onze woningen straks klaar zijn voor de toekomst. Daarnaast bouwen wij waar nodig beperkt nieuwe, duurzame woningen bij.

Reeënstraat, Silvolde | Nieuwbouw

Op het braakliggende terrein naastgelegen aan de Reeënstraat in Silvolde, realiseert Wonion zestien nieuwe woningen met een duurzaam karakter. Acht levensloopbestendige houtbouwwoningen en acht kleine gezinswoningen voor starters. Ook de woonomgeving…

Meer informatie

Gravenpad, Terborg | Nieuwbouw

Als maatschappelijke organisatie vinden wij het belangrijk dat verschillende doelgroepen goed kunnen wonen in een prettige omgeving. We hebben daarbij extra aandacht voor mensen die daar zelf niet in kunnen voorzien. Voor de locatie aan het Gravenpad…

Meer informatie