Ga naar de inhoud

U woont het prettigst in een woning die aansluit bij uw woonwensen. Daarom investeren wij continu in de kwaliteit, duurzaamheid en geschiktheid van onze woningen. Wonion zet hierbij vooral in op het goed onderhouden en verduurzamen van bestaande woningen, zodat onze woningen straks klaar zijn voor de toekomst. Daarnaast bouwen wij waar nodig nieuwe, duurzame woningen bij.

Gravenpad, Terborg | Nieuwbouw

Als maatschappelijke organisatie vinden wij het belangrijk dat verschillende doelgroepen goed kunnen wonen in een prettige omgeving. We hebben daarbij extra aandacht voor mensen die daar zelf niet in kunnen voorzien. Voor de locatie aan het Gravenpad…

Meer informatie

De Oevelgunne, Gendringen | Nieuwbouw

Wonion maakte samen met Azora, Estinea en de gemeente Oude IJsselstreek al geruime tijd een plan voor een nieuw woonzorgcentrum voor Gendringen. Het bestaande Maria Magdalena Postel was sterk verouderd en werd gesloopt. Dit plan is inmiddels gerealis…

Meer informatie

Eksterstraat, Ulft | Nieuwbouw

Bij de pluktuin in de Vogelbuurt in Ulft wil Wonion een duurzaam Tiny house plaatsen. Het huisje stond in de zomer van 2022 tentoongesteld als duurzame modelwoning op de Floriade in Almere. Vooral de isolatie van de woning is bijzonder, deze is gemaa…

Meer informatie