Ga naar de inhoud
Woningdelen, iets voor u, of iemand die u kent? Wij zijn benieuwd naar uw mening

Prettig en betaalbaar wonen is belangrijk voor iedereen. Tegelijkertijd is de vraag naar woningen groot. Meer mensen zijn alleenstaand en voor jongeren aan het begin van hun carrière zijn de woonlasten vaak hoog. Wonion denkt daarom na over een nieuwe manier van wonen: Het ‘woningdelen’. Het delen van een woning kan een mogelijke oplossing zijn voor de toekomst. Heeft u ideeën over het delen van een woning? Dan horen wij dat graag!  

 

Woningdelen

Bij het delen van een woning wonen meerdere mensen als ‘friends’ samen in één huis. Dit kan door een woning, het huishouden en eventueel het tuinonderhoud te delen met één of twee huisgenoten. Iedere huisgenoot heeft een eigen slaapkamer, maar de woonkamer, keuken en badkamer en toiletten delen de huisgenoten. Wonion zorgt ervoor dat er een apart toilet in het huis zit.

 

De mening van huurders is belangrijk voor ons

Huurt u bij Wonion en spreekt het delen van een woning u aan? Of is dit iets voor iemand die u kent? Bent u geïnteresseerd, of hebt u ideeën over deze woonvorm? Wij zijn erg nieuwsgierig naar uw mening! Mogelijk kunnen we samen zorgen voor meer plekken om te wonen in de Oude IJsselstreek. Scan de QR-code of klik op deze link voor het invullen van de vragenlijst. Of neem contact met ons op via (0315) 69 60 00, of info@wonion.nl.