Ga naar de inhoud

Aansluiten bij onze klanten

Wonion heeft een maatschappelijke taak en we vinden het belangrijk dat iedereen op een laagdrempelige manier contact met ons kan opnemen. We zochten huurders op voor een gesprek over leefbaarheid en naoberschap en willen huurders in contact komen met ons? Dan bieden wij hen de mogelijkheid om dat te doen op een manier die bij hen past. Wij vinden het belangrijk om zo goed mogelijk aan te sluiten bij onze klanten en blijven daarom graag op verschillende manieren in gesprek met onze huurders.

Duurzaam wonen in kwalitatief goede woning

Wij investeren in onze woningen. Dit doen we verantwoord, met oog voor circulariteit èn met aandacht voor een groene buitenruimte. Per project bekijken we welke materialen we nodig hebben en wat hergebruikt kan worden.

Ook in 2022 blijven we werken aan een CO2 neutrale woningvoorraad. Zo gaan we tien woningen verwarmen met een nieuwe warmtepomptechniek. Ronden we de bouw van de eerste fase van het project aan de Heuvelstraat in Silvolde af. En starten we met het verduurzamen van 119 woningen. We bouwen ook nieuwe woningen. In Terborg start de bouw van kleinschalig woonzorgcomplex De Herbergier. Ook bouwen we in Silvolde nog acht nieuwe woningen aan de Reeënstraat.

Terug- en vooruitblik in beeld

Duurzaam wonen draagt bij aan betaalbaar, comfortabel en prettig wonen. En daar zetten wij ons voor in! Wij nodigen u van harte uit om de getekende terug- en vooruitblik te bekijken. U kunt de terug- en vooruitblik bekijken door op de afbeelding te klikken.

Wonion. duurzaam in wonen