Neem nu maatregelen voor de komende winter!

Wat moet er gebeuren om uw woning toekomstbestendig te maken? Energiezuinig wonen, hoe zit dat eigenlijk? En wat betekent dat voor u als inwoner? De gemeente, Agem Energieloket en Wonion willen graag samen met inwoners van Varsseveld op vrijdag 20 mei kijken hoe we dit kunnen aanpakken.

Het is bijna zomer, maar bent u al klaar voor de winter?

Het wordt weer warmer en de verwarming hoeft minder vaak aan. Het gasverbruik is nu dus al minder. Maar hoe gaat dat de komende winter? De verwachting is dat de energieprijzen nog niet zullen dalen. Daarnaast is het natuurlijk altijd goed om minder stroom en gas te verbruiken. U heeft dus nog tijd om voor de komende winter energiebesparende maatregelen te treffen of u in ieder geval bij te laten praten over de mogelijkheden.

Energiebespaarmarkt vrijdag 20 mei

Agem Energieloket organiseert samen met de gemeente en Wonion een Energiebespaarmarkt op vrijdag 20 mei vanaf 13.30 tot 17.00 uur in het Borchuus (Kerkplein 3) in Varsseveld, voor alle inwoners van Varsseveld. Tijdens deze markt geven wij u inzicht in de mogelijkheden van energie besparen en de verduurzaming van uw woning. Waarmee kunt u beginnen? Wat zijn vervolgstappen die u kunt ondernemen? Welke subsidies en leningen zijn er? We laten u zien dat iedereen energie kan besparen.

Wat kunt u zoal verwachten?

Op de Energiebespaarmarkt kunt u terecht met al uw vragen over energie besparen. We laten u voorbeelden zien van kleine besparende maatregelen. We geven een gasloze kookworkshop en u kunt in gesprek gaan met een energiecoach. Daarnaast zijn er leuke energiebesparende prijzen te winnen. Wonion is aanwezig om te laten zien wat ze al hebben gedaan om energie te besparen in huurwoningen. De gemeente is er ook om de speerpunten van het beleid toe te lichten.
U bent van harte welkom op vrijdagmiddag 20 mei!