Mijn Wonion
inloggen
Zoeken
A A A
Menu

Kenmerken

In Ulft-Noord grenzen de buurten Vogelbuurt en Biezenakker aan elkaar. De Vogelbuurt is een wijk uit de jaren ’60, die tegen het centrum van Ulft aan ligt. Om aan de eisen van de moderne tijd te voldoen is de wijk voor het grootste deel inmiddels grondig opgeknapt.

Er is veel gedaan!
Het grootste deel van de wijk is opgeknapt. Veel woningen in De Parkbuurt, De Gaarden en Het Bosveld zijn gerenoveerd en aan de rand van de wijk zijn energieneutrale woningen ontwikkeld in Bomenbuurt. Het laatste project voor Wonion in de wijk is de bouw van 38 nul-op-de-meter nieuwbouwwoningen. Deze woningen zijn inmiddels verhuurd.

Bewoners praten mee
Bewoners zijn meegenomen in de plannen voor de wijk Vogelbuurt/Biezenakker. Er zijn verschillende gesprekken geweest met bewonersgroepen, de opmerkingen en suggesties die wij van hen meekregen hebben wij, waar mogelijk, meegenomen in de plannen.

Voor huurders uit de Vogelbuurt is er een Sociaal Plan opgesteld. Het doel van dit Sociaal Plan is bewoners een aantal zekerheden te bieden, zodat de gevolgen van de ingrepen zo beperkt mogelijk blijven. In het Sociaal Plan zijn de rechten en plichten van huurder en verhuurder vastgelegd. Dit Sociaal Plan is, in goed overleg, tot stand gekomen tussen de bewonerscommissie en Wonion. Onder downloads kunt u het Sociaal Plan downloaden.

Meer informatie
Bewoners, omwonenden en andere belanghebbenden krijgen regelmatig een nieuwsbrief met daarin de laatste ontwikkeling in de wijk Vogelbuurt/Biezenakker. Onder downloads kunt u de nieuwsbrieven die tot op heden verschenen zijn downloaden. Verder kunt u voor uitgebreide informatie over de herstructurering en ontwikkeling van de Vogelbuurt en Biezenakker kijken op www.vogelbuurtbiezenakker.nl.

Downloads 38 NOM woningen:

 

Downloads:

 


Contact

wijkconsulent:
Wonion
Vivian van Trienen
(0315) 69 60 45
v.vantrienen@wonion.nl