Mijn Wonion
inloggen
Zoeken
A A A
Menu

Vacatures

Momenteel zijn wij op zoek naar:

Een directeur-bestuurder
Als maatschappelijk geëngageerde en innovatieve corporatie met ruim 4000 woningen in Oude IJsselstreek, is Wonion op zoek naar een verbindende en samenwerkingsgerichte bestuurder, die richting weet te geven aan de verdere ontwikkeling van Wonion. We zoeken een bestuurder met een lange termijn focus die onze innovatieve ideeën en werkwijze kan voortzetten en verder kan uitbouwen. Het totale profiel is te vinden op de website van ERLY. De benoeming van de nieuwe bestuurder zal plaatsvinden volgens de richtlijnen van de Autoriteit woningcorporaties.

Open sollicitatie
Je kunt natuurlijk altijd een open sollicitatie sturen naar vacatures@wonion.nl. Je ontvangt dan een reactie van ons.

Stageplaats
Als maatschappelijk betrokken organisatie vinden wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Wonion investeert in haar medewerkers. Daarnaast vinden wij het belangrijk om studenten te helpen met het opdoen van werkervaring. Dit doen wij bijvoorbeeld door het bieden van een stageplaats of afstudeeropdracht.

Afstudeerstageplaats Bedrijfseconomie
Op dit moment heeft Wonion ruimte voor een afstudeerstagiair Bedrijfseconomie Optimalisatie waarderingsmethodiek en registratie vastgoed.

Ben jij op zoek naar een stageplaats op een ander vakgebied? Geef ons dan de opleiding, de duur, de periode en het onderwerp van de stage door via vacatures@wonion.nl. Wij kijken dan of er mogelijkheden voor een stageplaats zijn.

Werkplezier en ontwikkeling
Wonion stelt haar klanten centraal en is betrokken bij de samenleving. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Daarbij stellen we ons betrouwbaar en ondernemend op. Deze kernwaarden betekenen voor onze medewerkers dat ze werken in een informele werksfeer met volop ruimte voor het ontplooien van eigen initiatieven. Wij stimuleren onze medewerkers initiatief te nemen en uit eigen beweging ideeën aan te dragen, plannen te ontwikkelen en actie te ondernemen. Hierbij houden wij altijd de behoeften en wensen van onze klanten (intern en extern) in het oog en zijn wij gericht op het behalen van een optimaal resultaat. Naast veel werkplezier bieden wij een goed salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

<<terug