Mijn Wonion
inloggen
Zoeken
A A A
Menu

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen vacatures.

Open sollicitatie
Je kunt natuurlijk altijd een open sollicitatie sturen naar vacatures@wonion.nl. Je ontvangt dan een reactie van ons.

Stageplaats
Als maatschappelijk betrokken organisatie vinden wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Wonion investeert in haar medewerkers. Daarnaast vinden wij het belangrijk om studenten te helpen met het opdoen van werkervaring. Dit doen wij bijvoorbeeld door het bieden van een stageplaats of afstudeeropdracht.

Ben jij op zoek naar een stageplaats? Geef ons dan de opleiding, de duur, de periode en het onderwerp van de stage door via vacatures@wonion.nl. Wij kijken dan of er mogelijkheden voor een stageplaats zijn.

Werkplezier en ontwikkeling
Wonion stelt haar klanten centraal en is betrokken bij de samenleving. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Daarbij stellen we ons betrouwbaar en ondernemend op. Deze kernwaarden betekenen voor onze medewerkers dat ze werken in een informele werksfeer met volop ruimte voor het ontplooien van eigen initiatieven. Wij stimuleren onze medewerkers initiatief te nemen en uit eigen beweging ideeën aan te dragen, plannen te ontwikkelen en actie te ondernemen. Hierbij houden wij altijd de behoeften en wensen van onze klanten (intern en extern) in het oog en zijn wij gericht op het behalen van een optimaal resultaat. Naast veel werkplezier bieden wij een goed salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

<<terug