Mijn Wonion
inloggen
Zoeken
A A A
Menu

Organisatie

In ons organigram ziet u wat de structuur van onze organisatie is.

Wonion en duurzaamheid
Als maatschappelijk georiënteerde organisatie vinden we het onze verantwoordelijkheid om zorgvuldig om te gaan met onze aarde en alles wat daarop leeft, woont en werkt. Duurzaamheid is daarbij het sleutelwoord. Wonion bouwt energiezuinige woningen en streeft naar een energieneutrale woningvoorraad in 2030. Bestaande woningen passen we zodanig aan, dat deze minder energie verbruiken. Duurzaamheid betekent ook dat we onze woningen afstemmen op de wensen van huidige én toekomstige bewoners. Daarbij hebben we uiteraard oog voor de voorziening in de wijk, die nodig zijn om de leefbaarheid op peil te houden. Wonion zet verder in op de opwekking van duurzame energie en het realiseren van energiebesparend gedrag bij bewoners en medewerkers. Om duurzame toepassingen te blijven realiseren, zowel nu als in de toekomst heeft Wonion zich aangesloten als partner van Vernieuwing Bouw.

Achterhoekse corporaties
Wonion werkt onder de naam Achterhoekse corporaties (ACo) samen met vijf corporaties in de Achterhoek: Sité Woondiensten  (Doetinchem), ProWonen (Borculo), Wonion (Ulft), Plavei  (’s-Heerenberg) en De Woonplaats (Winterswijk en Dinxperlo) De Achterhoek heeft een grote samenhang, waarbij een aantal onderwerpen vraagt om een regionale aanpak. Daarom werken wij samen op een aantal thema’s. Meer informatie over de Achterhoekse corporaties is te vinden op www.achterhoeksecorporaties.nl. Binnen de Achterhoekse corporaties werkt Wonion met name intensief samen met collega- corporaties Sité en ProWonen. Deze samenwerking biedt de mogelijkheid om gezamenlijk op veranderingen in te spelen, kosten te besparen, zelf de regie te houden en onze positie te versterken.

Meer weten over Wonion?
Wilt u meer van ons weten? Wij vertellen u op de volgende pagina's graag wat onze missie en visie zijn, hoe wij verantwoording afleggen en hoe Wonion omgaat met de Governance. Voor deze en andere informatie kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen.

<<terug