Welkom op de nieuwe website van Wonion

Op deze nieuwe website van Wonion vindt u alle informatie voor huurders en voor woningzoekenden overzichtelijk gepresenteerd. En natuurlijk kunt u, zoals u al gewend was, zelf zaken regelen in Mijn Wonion. Nieuw is dat u voortaan op eenvoudige wijze online een reparatie kunt melden. Waar en wanneer het u uitkomt. U hoeft alleen maar uw postcode en huisnummer in te voeren. Ook ziet u op deze website de vernieuwde huisstijl van Wonion.

Online reparatie melden

Voortaan kunt u op eenvoudige wijze een reparatie melden, 7 dagen per week, 24 uur per dag. U hoeft daarvoor niet in te loggen; postcode en huisnummer invoeren is voldoende. Vervolgens kunt u in een paar simpele stappen precies aangeven wat er mis is. U ziet welke stappen u heeft gezet en u kunt ook weer gemakkelijk een stapje terug. Tot slot kunt u meteen de afspraak vastleggen (in een tijdsblok van 2 uur) in de agenda van onze servicemonteur. Op een door u gewenst tijdstip. U kunt de afspraak ook nog eens 24 uur van te voren wijzigen of afzeggen.

Vernieuwde huisstijl

Om onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid te benadrukken, hebben we de huisstijl subtiel aangepast. In de loop van de tijd ziet u het vernieuwde logo op steeds meer producten van Wonion verschijnen.