Start verhuur levensloopbestendige houtbouwwoningen Reeënstraat Silvolde

Aan de Reeënstraat en het Patrijsplein in Silvolde komen zestien nieuwe woningen met een duurzaam karakter. Acht levensloopbestendige houtbouwwoningen en acht kleine gezinswoningen voor starters. Ook de woonomgeving wordt duurzaam ingericht. De woningen worden in twee fasen gebouwd en verhuurd. De verhuur van de levensloopbestendige houtbouwwoningen start deze week. 

De nieuw te bouwen woningen worden nul-op-de-meter gebouwd. De woningen worden in twee fasen gebouwd en verhuurd. De eerste woningen worden acht levensloopbestendige woningen gerealiseerd met houtbouw. Het houtgebruik geeft de woningen een zeer duurzaam karakter. Daarnaast worden de woningen voorzien van zonnepanelen en zeer goede isolatie en een warmtepomp. De levensloopbestendige woningen hebben de slaapkamer en badkamer op de begane grond en zijn geschikt voor het gebruik van een rolstoel. Een groot deel van de houtbouwwoning wordt in de fabriek vervaardigd. Hierdoor kan de woning in vrij korte tijd gerealiseerd worden. Naar verwachting zijn de levensloopbestendige woningen rond september klaar om bewoond te worden. Na de bouw van deze acht levensloopbestendige woningen start de bouw van fase twee, acht kleine gezinswoningen.

Verhuur levensloopbestendige woningen

Wilt u duurzaam wonen in een nul-op-de-meter woning centraal in Silvolde? Houdt u dan de website van Thuis in de Achterhoek in de gaten. De verhuur van de levensloopbestendige woningen gaat deze week van start. De kleine gezinswoningen worden naar verwachting eind 2023 geadverteerd. Reageren op één van de levensloopbestendige houtbouw woningen kan als u als woningzoekende ingeschreven staat bij Thuis in de Achterhoek, vanaf maandag 1 mei 13:00 uur tot maandag 8 mei 23:59 uur via www.thuisindeachterhoek.nl. 


Meer informatie 

Wilt u meer weten over de nieuw te bouwen woningen? Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.