Rudie Jansen Schilders en Totaalonderhoud wint Klantvriendelijkheidprijs Wonion

Tijdens onze jaarlijkse aannemersbijeenkomst die woensdag 20 maart werd gehouden bij het Borchuus in Varsseveld werd de Wonion Klantvriendelijkheidprijs uitgereikt. Bart Brouwers van Rudie Jansen Schilders en Totaalonderhoud nam deze prijs in ontvangst.

Huurders van Wonion bestempelden de medewerkers van Rudie Jansen Schilders als ‘zeer vriendelijk’. Wonion enquĂȘteert haar huurders op diverse gebieden, om zo onze dienstverlening optimaal te houden en waar nodig te verbeteren. Zo wordt ook de klantvriendelijkheid van de aannemers waar wij mee werken gepeild en dit jaar kwam Rudie Jansen Schilders en Totaalonderhoud als meest klantvriendelijke partner naar voren.
 
Wonion houdt elk jaar een bijeenkomst voor al haar partners die onderhoud verrichten bij reparatieverzoeken en planmatig onderhoud. Actuele thema’s worden behandeld met als doel kennis en ervaring te delen. DIt jaar stonden, naast een klantvriendelijke houding, diverse thema's centraal waaronder het signaleren van sociale problematieken.