Naast reparaties voeren we ook het planmatig onderhoud weer uit!

Twee weken geleden hebben we de reparatieverzoeken weer opgepakt. En dat gaat gelukkig heel goed! We merken dat zowel huurders als vakmensen zich goed aan de veiligheidsmaatregelen houden en dat iedereen het prettig vindt om zo normaal mogelijk door te werken mét in acht name van de veiligheidsmaatregelen van het RIVM.

Wij helpen u en onze partners

Wij vinden het belangrijk om u ook in deze bijzondere tijd een goede en comfortabele woning te bieden, zodat u zo gewoon mogelijk van ons huurt. Naast het herstellen van reparaties is het nu tijd om ook het onderhoud op te pakken dat jaarlijks wordt ingepland. Goed onderhoud is van groot belang voor het goed functioneren van de installaties. Vooralsnog gaat het dan wel om kortstondige werkzaamheden, zoals het onderhoud aan bijvoorbeeld Cv-installaties en mechanische ventilatieboxen. Deze week starten we dit planmatig onderhoud weer op. Hiermee beperken we ook nog meer de economische gevolgen voor onze schilders, installateurs en aannemers en houden we zoveel mogelijk vakmensen aan het werk.
 

Samen veilig doorwerken, zo werkt het

We maken optimaal gebruik van de ruimte die de overheid binnen de richtlijnen biedt. De vakmensen die bij u over de vloer komen nemen veiligheidsmaatregelen en zorgen ervoor dat zij voldoende afstand houden. Ook vragen zij u, voor uw eigen veiligheid, naar een andere ruimte te gaan, tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden.