In gesprek over leefbaarheid en naoberschap

Wonion geeft thuis.Een comfortabele en duurzame woning in een fijne woonomgeving is belangrijk om prettig te kunnen wonen. Maar het gaat ook over relaties met elkaar. Wonion vindt het daarom belangrijk om op een toegankelijke manier in contact te blijven huurders. In oktober bezochten medewerkers van Wonion verschillende straten in Gendringen en Ulft en belden daar aan bij huurders voor een gesprekje over leefbaarheid en naoberschap.

Medewerkers van Wonion gingen in duo’s op bezoek bij huurders van Wonion. “De huurders die wij spraken reageerden positief op ons bezoek. We werden hartelijk ontvangen en veel huurders maakten tijd voor ons. Deze persoonlijke gesprekken zijn heel waardevol. Het helpt ons bij het maken van keuzes en plannen die aansluiten op de behoeften van huurders.” Aldus: Koen Pillen, manager wonen.  


In contact blijven 

Wonion vindt het belangrijk om in contact te blijven met huurders, om te weten wat er speelt en om te weten wat huurders belangrijk vinden. We blijven hier op verschillende manier op inzetten. In de vorm van een persoonlijk gesprek, maar ook via ons bewonerspanel ‘Wonion luistert’. Wilt u graag uw stem laten horen via ons bewonerspanel? Meld u dan aan via www.wonionluistert.nl. Spraken wij u niet afgelopen maand, maar wilt u dat wel graag? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer weten? 

Bent u benieuwd hoe huurders de leefbaarheid en naoberschap in Gendringen en Ulft ervaren? In het eerstvolgende WonionMagazine koppelen we graag de resultaten aan u terug.