Digitale aannemersbijeenkomst met thema ‘Groen Groeit’

Op woensdag 14 april organiseerde Wonion digitaal de aannemersbijeenkomst met als thema 'Groen Groeit'. Barend Wassink, manager Vastgoed Wonion:"Wonion gaat voor duurzaam wonen. Dit doen we niet alleen, maar samen met onze samenwerkingspartners. Het is dan ook prettig om kennis en ervaring met elkaar te delen. Dit staat centraal tijdens de jaarlijkse aannemersbijeenkomst, ook het uitreiken van de klantvriendelijkheidsprijs is een vast onderdeel van het programma. De klantvriendelijkheidsprijs is woensdag uitgereikt aan Te Kloeze." Tijdens de jaarlijkse aannemersbijeenkomst speelt het thema duurzaamheid, vanuit verschillende invalshoeken, steeds een belangrijke rol.

Groen groeit

In Nederland hebben we steeds vaker te maken met hevige regenval en hete zomers. Een groen(ere) buitenruimte kan hierbij helpen. Lodewijk Hoekstra, bekend van het programma Eigen huis en tuin, inspireerde alle digitaal aanwezigen over het duurzamer inrichten en beheren van buitenruimten.

Klantvriendelijkheidsprijs voor Te Kloeze

Huurders van Wonion hebben naast Wonion zelf ook te maken met diverse uitvoerende bedrijven. Wonion vraagt daarom haar huurders naar de ervaring met deze bedrijven en reikt jaarlijks tijdens de aannemersbijeenkomst de klantvriendelijkheidsprijs uit aan het bedrijf dat hierbij als beste uit de bus komt. Barend Wassink:"Het afgelopen jaar is door de coronacrisis een bijzonder jaar geworden voor iedereen. Iedereen heeft zich ingezet om met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM het huren voor onze huurders zo 'gewoon' mogelijk door te laten gaan. We zijn trots en blij dat we dit met elkaar kunnen realiseren. Wat ons betreft een bevestiging dat de samenwerking in deze vorm werkt. Chapeau voor al onze samenwerkingspartners.

Door de coronacrisis is vorig jaar de klantvriendelijkheidsprijs niet uitgereikt. Wel zijn onze huurders bevraagd naar de ervaringen met de bedrijven. Op basis van het oordeel van onze huurders is de Klantvriendelijkheidsprijs gewonnen door Te Kloeze Riooltechniek. Huurders beoordeelden de medewerkers van Te Kloeze als; zeer vriendelijk. Namens Te Kloeze nam de heer Lensink de prijs van 2019 in ontvangst.