Kwaliteit dienstverlening

Wonion vindt uw mening belangrijk. Daarom voeren wij diverse onderzoeken uit. De opmerkingen en ideeën die hieruit naar voren komen, gebruiken we om onze dienstverlening te verbeteren en goed te houden.

Enquêtes per e-mail

Bent u onlangs verhuisd? Is er een reparatie of ander onderhoud in of aan uw woning uitgevoerd? Dan kan het zijn dat wij u per e-mail om uw mening vragen. Fijn als u hieraan meewerkt. Op deze manier kunnen wij onze dienstverlening verbeteren.
 

Technische controles

Onze onderhoudsdienst voert bij sommige woningen technische controles uit. Zo bekijken we of de bedrijven waarmee wij samenwerken, de reparatie of het onderhoud nog steeds naar wens uitvoeren. Het kan zijn dat wij u hiervoor bellen voor het maken van een afspraak.
 

Overleg met huurdersvereniging Wij Wonen

Huurdersvereniging Wij Wonen komt op voor de belangen van de huurders van Wonion. Regelmatig vindt overleg plaats tussen Wij Wonen en Wonion over zaken die onze huurders aangaan. Alle huurders van Wonion kunnen lid worden van Wij Wonen. Op de website leest u wat Wij Wonen allemaal doet, hoe u lid kunt worden, wie er in het bestuur zitten en nog veel meer.
 

Niet tevreden over onze dienstverlening?

Misschien bent u ergens ontevreden over? Laat het ons weten. Zo kunnen wij onze dienstverlening verder verbeteren. Neem dan contact op.