Mijn Wonion
inloggen
Zoeken
A A A
Menu

Word jij onze nieuwe energiecoach?

De Achterhoekse corporaties zoeken in samenwerking met het verduurSaam energieloket vrijwilligers die als energiecoach hun ervaring en kennis willen uitbreiden en delen met buurtgenoten. Kom jij ons energieteam versterken? Meld je aan en neem deel aan een gratis training.

Energie besparen moeilijk? Welnee!
Veel mensen zijn op zoek naar manieren om hun woonlasten te verlagen. Eén van deze
manieren is het verlagen van de energierekening. En energie besparen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Vaak kun je met simpele maatregelen al fors besparen op je maandelijkse energiekosten. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een tochtstrip, het aanscha­ffen van ledverlichting of gewoon korter douchen. Hoe meer inzicht je hebt in je energieverbruik, des te beter je weet waar jij kunt besparen!

Wat doet een energiecoach?
Een energiecoach geeft advies aan buurtgenoten over hoe zij energie kunnen besparen.
Hoe ze bijvoorbeeld om kunnen gaan met verwarming, verlichting en ventilatie. Dit doet de energiecoach op verzoek van de bewoner, één van de Achterhoekse woningcorporatie of het verduurSaam energieloket.

Training
Het verduurSaam energieloket en de Achterhoekse corporaties helpen je graag op weg als energiecoach. Daarom bieden we je in samenwerking met de Achterhoekse gemeenten en de Nederlandse Woonbond gratis een training aan. Deze training bestaat uit 3 dagdelen van ongeveer 2,5 uur en kan bij jou in de buurt worden georganiseerd! De training volg je samen met andere toekomstige energiecoaches. Na afronding van de cursus ontvang je het officiële certificaat energiecoach en een toolkit met handige hulpmiddelen. Daarna bepalen we samen met jou waar en hoe vaak je als energiecoach actief bent.

Word energiecoach!
De Achterhoekse corporaties en Het verduurSaam energieloket zijn op zoek naar mensen
die als geen ander weten hoe je makkelijk energie bespaart. Lijkt het je leuk om ook jouw buurtbewoners te helpen met het besparen van energie? Word dan energiecoach! Op dit moment zijn er in de Achterhoek al 5 enthousiaste coaches actief. Graag breiden we ons energieteam uit!

Word jij onze nieuwe energiecoach?
Kijk voor informatie op www.verduurSaamenergieloket.nl/energiecoach of bel naar (0314) 820 360. Wij informeren je graag verder om je buurtbewoners zo goed mogelijk te helpen met het besparen van energie.