Mijn Wonion
inloggen
Zoeken
A A A
Menu

Vanaf uw bank online zaken kunnen regelen

Woensdagavond 4 november zaten medewerkers van Wonion, Sité en ProWonen weer om tafel met een groep huurders van deze drie corporaties. De reden voor dit samenzijn was het verbeteren van onze online dienstverlening. Het klantenpanel is al twee keer eerder bij elkaar geweest en tijdens deze woensdagavond werd het resultaat van onder meer de eerste twee bijeenkomsten aan huurders gepresenteerd: het klantportaal.

De samenleving digitaliseert. Het groeiende gebruik van (vooral mobiel) internet heeft gevolgen voor de manier waarop wij onze dienstverlening organiseren. Klanten willen tegenwoordig steeds meer zelf online kunnen regelen. Daarom zijn wij gestart met het verbeteren van onze online dienstverlening. Om aan te sluiten bij de wensen van onze klanten, hebben wij onlangs huurders opgeroepen met ons mee te denken over het verbeteren van onze online dienstverlening in een klantenpanel. Tijdens deze derde bijeenkomst is een eerste opzet voor het klantportaal gepresenteerd. Huurders van ProWonen hebben hier al kennis mee gemaakt, maar het is de bedoeling dat huurders van Wonion en Sité hier vanaf medio 2016 ook gebruik van kunnen maken.

24/7 zaken vanaf uw bank kunnen regelen
Vanaf medio 2016 kunnen naast de huurders van ProWonen, ook de huurders van Wonion en Sité 24/7 zaken online thuis regelen. Zo kunt u in het klantportaal straks online een reparatieverzoek indienen of een aanvraag voor het verbouwen van uw woning. Ook kunt u online gegevens wijzigen, facturen betalen of de huur opzeggen. Er is straks online veel mogelijk, waarvoor u niet meer naar kantoor hoeft te komen. Hartstikke makkelijk!

Wij nemen wensen huurders mee
Medio 2016 zijn wij nog niet klaar. Als het klantportaal staat, dan kijken wij samen met huurders wat er nog mist en hoe we onze online dienstverlening nog verder kunnen uitbreiden. We nemen de ideeën van het klantenpanel mee bij het verder opstellen van onze wensen ten aanzien van het digitaliseren van onze dienstverlening. Wij bedanken de aanwezige huurders enorm voor hun aanwezigheid en bijdrage!