Mijn Wonion
inloggen
Zoeken
A A A
Menu

Sloop woningen Vulcaan- en Handelstraat Terborg eerder dan gepland

Wonion gaat voor goed en betaalbaar wonen. Een aantal woningen aan de Vulcaanstraat en de Handelstraat in Terborg voldoen niet meer aan de eisen van deze tijd. 22 woningen worden daarom gesloopt en vervangen door nieuwbouw. Nagenoeg alle bewoners hebben inmiddels andere woonruimte. Bijna alle woningen staan nu leeg. Om overlast van de leegstaande woningen zoveel mogelijk te beperken starten de eerste sloopwerkzaamheden nog deze week.

Wonion gaat voor goed en betaalbaar wonen. Bij goed wonen is ook een prettig woon-en leefklimaat van belang. Begin volgend jaar zouden de woningen gesloopt worden, maar nu bijna alle bewoners al een andere woning hebben gevonden kan dit eerder. Om overlast in de buurt zoveel mogelijk te beperken starten de sloopwerkzaamheden in de laatste week van augustus. Vulcaanstraat 9 en 11 is het eerste woningenblok dat gesloopt wordt. Daarna worden ook de andere leegstaande woningen gesloopt. De nog bewoonde woningen worden gesloopt volgens oorspronkelijke planning.

Sloop vervangende nieuwbouw
De te slopen woningen aan Vulcaanstraat en Handelstraat in Terborg maken plaats voor nieuwe woningen. Naar verwachting starten de nieuwbouwwerkzaamheden in de eerste helft van 2017.   

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de sloopwerkzaamheden of heeft u andere vragen over de werkzaamheden in de Vulcaanstraat en Handelstraat in Terborg? Neem dan contact op met Leon Klein Gunnewiek via telefoonnummer (0315) 69 60 74.