Mijn Wonion
inloggen
Zoeken
A A A
Menu

Na uitreiking tweede iPad verdubbelt kans op iPad gebruikers MijnWonion


Ontdek de mogelijkheden van uw persoonlijke pagina

Met het klantportaal MijnWonion regelen huurders van Wonion steeds meer zaken online. Onder huurders die inloggen op hun persoonlijke pagina verloot Wonion dit jaar een aantal iPads. Na de uitreiking van de eerste iPad aan een Ulfts echtpaar, is nu ook de tweede winnaar bekend. De tweede iPad is gewonnen door mevrouw Brooijmans. Mevrouw Brooijmans was blij verrast met de door haar gewonnen prijs.

Steeds meer digitaal
Klanten regelen steeds meer woningzaken digitaal. Daarom is Wonion sinds juli 2016 digitaal bereikbaar voor haar huurders via MijnWonion. MijnWonion is de persoonlijke pagina waar huurders van Wonion onder andere online een reparatieverzoek kunnen indienen, persoonlijke gegevens kunnen wijzigen en facturen kunnen betalen.

Maak dubbel kans op een iPad
Na de start van MijnWonion verlootte Wonion iedere twee maanden een iPad. Om het gebruik van MijnWonion extra te stimuleren verloot Wonion bij de eerstvolgende trekking maar liefst twee iPads onder huurders. De extra iPad verloot Wonion onder huurders die niet alleen ingelogd hebben op hun persoonlijke pagina, maar die ook actief hun persoonlijke pagina gebruiken, door bijvoorbeeld een reparatieverzoek digitaal te melden. Log dus snel in op MijnWonion, ervaar de digitale mogelijkheden en maak tot eind 2016 kans op een iPad!