Mijn Wonion
inloggen
Zoeken
A A A
Menu
20-6-2016

Informatiemarkt slimme meter & energie besparen

Wilt u ook graag geld besparen? Maandelijks besparen op uw energiekosten en tevens een bijdrage leveren aan een beter milieu en mogelijk ook nog comfortabeler wonen, dat kan! Wilt u weten hoe? Kom dan naar de informatiemarkt op donderdag 7 juli in hotel-restaurant de Roode Leeuw in Terborg. Verschillende Achterhoekse partijen verwelkomen u met meer informatie en tevens is netbeheerder Liander aanwezig om u te informeren over de slimme meter.

Achterhoek maakt meters

Onder de noemer ‘Achterhoek maakt meters’ werken verschillende organisaties, waaronder Liander, de gemeente Oude IJsselstreek, Wonion, de Woonbond en het verduurSaam energieloket, samen om bewoners in de Achterhoek te informeren over het gebruik en de voordelen van de slimme meter en energie besparing. De slimme meter biedt u de mogelijkheid om beter inzicht te krijgen in uw energieverbruik. Dit kan bijvoorbeeld via een website, een app op uw telefoon of een display. Zo kunt u altijd en overal zien hoeveel energie u verbruikt. Met deze informatie kunt u vervolgens zelf bepalen hoe u energie wilt besparen. Alle huishoudens in postcodegebied 7061 (omgeving Terborg) ontvangen de slimme meter in de periode tussen juli en september.

Informatiemarkt
We willen u graag informeren over de mogelijkheden hoe u energie kunt besparen. Op donderdag 7 juli organiseren we hierover een informatiemarkt waar we u van harte voor uitnodigen. Tussen 16.00 tot 20.00 uur bent u welkom in hotel-restaurant De Roode Leeuw, Sint Jorisplein 14 in Terborg. Daar informeren we u over de volgende onderwerpen:

1.           De werking en voordelen van de slimme meter

2.           Energiezuinig leven

3.           Energiezuinig wonen

4.           Lopende energieprojecten in de omgeving