Mijn Wonion
inloggen
Zoeken
A A A
Menu

Aannemersbijeenkomst met focus op duurzaamheid

Jaarlijks organiseert Wonion een aannemersbijeenkomst waarin het delen van kennis en ervaring centraal staat. Wonion heeft de focus op duurzaamheid en stelde dit thema centraal tijdens de afgelopen twee aannemersbijeenkomsten. Verschillende bedrijven die voor Wonion reparaties en planmatig onderhoud uitvoeren zijn hiervoor uitgenodigd. Wonion daagde deze bedrijven vorig jaar uit om een duurzaamheidsplan in te dienen. Deelnemers maakten hierbij kans op een sessie van The Natural Step binnen de muren van hun eigen organisatie. Kwerreveld Dakbedekking was de publiekswinnaar.

Duurzaamheidschallenge
Met de duurzaamheidschallenge werden de onderhoudsbedrijven die betrokken zijn bij het oplossen van reparatieverzoeken en het uitvoeren van planmatig onderhoud bij huurders van Wonion gevraagd te focussen op duurzaamheid. Vier bedrijven presenteerden hun duurzaamheidsplan tijdens de aannemersbijeenkomst van dit jaar. Uit de inzenders werd firma Kwerreveld door het publiek gekozen als winnaar. Kwerreveld presenteerde het Roof2Roof-principe, waarbij daken gerecycled worden.

Klantvriendelijkheidsprijs 2018 voor De Oude IJssel
Huurders van Wonion hebben naast Wonion zelf ook te maken met diverse uitvoerende bedrijven. Wonion vraagt daarom haar huurders naar de ervaring met deze bedrijven en reikt jaarlijks tijdens de aannemersbijeenkomst de klantvriendelijkheidsprijs uit aan het bedrijf die hierbij als beste uit de bus komt. Dit is een vast terugkerend element van de aannemersbijeenkomst. Voor het tweede jaar op rij ging deze prijs naar firma De Oude IJssel, uit Terborg. Namens De Oude IJssel nam de heer Buizert de prijs tijdens de aannemersbijeenkomst van 2018 de prijs in ontvangst.