Mijn Wonion
inloggen
Zoeken
A A A
Menu

Warmtemeters (Eteck geldt alleen voor het Erdbrinkplein)


In de hal van het Erdbrinkplein hangt de volgende tekst:

Warmte en warm water.
De levering van warmte en warm water in uw woning wordt uitsluitend verzorgd door energieleverancier Eteck. U moet hiervoor zelf een leveringsovereenkomst afsluiten. Dat kan via de website www.eteck.nl. Daar treft u tevens alle benodigde informatie aan zoals bijvoorbeeld contactgegevens, tarieven en uitleg wat u moet doen bij verhuizing. U betaald maandelijks een voorschot aan Eteck voor de levering van warmte en warm water. De hoogte van dit voorschot is afhankelijk van uw te verwachten verbruik. Eteck stuurt u 1 keer per jaar een afrekening waarbij de werkelijke kosten worden verrekend met het door u betaalde voorschot.

Elektra en gas.
In de keuken is een aansluiting aanwezig voor het koken op gas. Voor de levering van zowel gas als elektra kunt u zelf een leverancier kiezen. Ook hiervoor geldt dat u aan de door u gekozen energieleverancier maandelijks een voorschot betaald en 1 keer per jaar een afrekening ontvangt.

Koud water.
Voor de levering van koud water kunt u zich aanmelden bij Vitens. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de website van Vitens (www.vitens.nl).


Terug naar het overzicht

Was dit antwoord nuttig?Veelgestelde vragen

Kies een van de onderstaande mogelijkheden om uw vraag te stellen.
Wij proberen deze vervolgens zo spoedig mogelijk te beantwoorden.