Zelf klussen en verbouwen

Wilt u zelf iets aanpassen of verbouwen aan uw woning? Vaak kan het gewoon, maar neem wel even contact met Wonion op.

Het is belangrijk dat u ons van tevoren op de hoogte stelt van uw plannen om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Toestemming vragen of overleggen is heel gemakkelijk. Stuur een e-mail met een duidelijke omschrijving van uw verzoek naar zav@wonion.nl. U ontvangt binnen 10 werkdagen onze reactie. Hierin staat of u toestemming krijgt en of u de verandering mag laten zitten als u verhuist. Ook leest u of u een vergunning moet aanvragen bij de gemeente.

Meer weten over de spelregels van zelf klussen en verbouwen?

Wilt u meer weten over de spelregels? Lees dan eerst de folder: Wonen naar Wens. Heeft u daarna nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Hulp nodig bij uw klus of verbouwing?

Voor de uitvoering van de meeste veranderingen kunt u goed terecht op websites van bouwmarkten. Weet u niet goed of u toestemming nodig heeft, mail dan met Jeroen Derksen (buitendienstmedewerker Vastgoed bij Wonion).


Nieuwe keuken, badkamer en/of toilet

Is uw keuken, badkamer of toilet aan vervanging toe, dan kijken wij eerst naar de leeftijd van het sanitair. Is uw keuken 20 jaar oud en/of uw badkamer en toilet 30 jaar oud, dan komen deze voor renovatie in aanmerking. Wilt u ze eerder vervangen? Dat kan ook, maar dan betaalt u de kosten zelf.


Vragen over vervanging van voorzieningen in uw woning?

Neem dan ook per mail contact op met Jeroen Derksen.