Servicefonds & Glasfonds

Leden van het Service- en Glasfonds worden snel geholpen bij (onverwachte) kleine reparaties in en aan de woning en bij glasschade. Verken de mogelijkheden, misschien is dit ook iets voor u!

Servicefonds

U bent als (nieuwe) huurder automatisch lid van het Servicefonds. U bespaart met dit lidmaatschap niet alleen vaak onnodig hoge kosten, maar u meldt uw reparatieverzoek ook eenvoudig via MijnWonion. Gewoon wanneer het u uitkomt. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur via: (0315) 69 60 00. Wij zorgen er dan voor dat uw reparatie wordt opgelost.
De maandelijkse bijdrage hiervoor bedraagt € 4,60. U betaalt deze tegelijk met uw huur.

Welke reparaties vergoedt het Servicefonds?

In onze reparatiefolder leest u welke reparaties u als deelnemer van het Servicefonds zonder bijbetaling kunt laten uitvoeren. 
Let op: veranderingen aan de woning die door u zelf zijn gedaan moet u zelf onderhouden. Deze vallen buiten het Servicefonds.


Nog geen lid?

Ga naar MijnWonion om u aan te melden bij het Servicefonds. Download hier de algemene voorwaarden Servicefonds.

Opzeggen lidmaatschap Servicefonds?

U wilt toch uw lidmaatschap opzeggen van het Servicefonds? Dat kan. Ga naar MijnWonion om u kosteloos af te melden bij het Servicefonds. Besef dan wel dat u zelf verantwoordelijk bent voor klein dagelijks onderhoud. 
 

Glasfonds

Als lid van het Glasfonds bent u verzekerd voor schade aan uw binnen- en buitenramen. De maandelijkse bijdrage van € 0,85 betaalt u tegelijk met uw huur.


Nog geen lid?

Ga naar MijnWonion om u aan te melden bij het Glasfonds. Download hier het reglement Glasfonds.


Schade aan glas?

Bel dan zo snel mogelijk Samenwerking glasverzekering via (0800) 022 61 00, keuze 3.