Mijn Wonion
inloggen
Zoeken
A A A
Menu

Reparatie aan uw woning

Verantwoordelijkheid reparaties
Is er iets in uw woning wat gerepareerd moet worden? In het overzicht 'Onderhoud van A tot Z, Wie doet wat' ziet u of de reparatie onder uw eigen verantwoordelijkheid valt of onder die van ons. Bent u lid van het Servicefonds? Veel van het klein dagelijks onderhoud valt hieronder. Ook reparaties die vanuit het Servicefonds gerepareerd worden vindt u in het overzicht. Wilt u meer informatie over wie verantwoordelijk is voor welke reparatie? Download dan hier de reparatiefolder.

Loek is onderweg!
U heeft een folder ontvangen over het digitale reparatieverzoek indienen bij Loek. De post was iets sneller dan gepland. Loek popelt om te mogen beginnen met uw reparatieverzoeken, maar is hier nog niet helemaal klaar voor. Nog even geduld, Loek is onderweg! Wij verwachten dat u deze zomer gebruik kunt maken van de sterk verbeterde mogelijkheden.Zodra het reparatieverzoek bij Loek gemeld kan worden, ontvangt u alsnog bericht.

Wilt u nu een reparatieverzoek doorgeven? Dat kan 24-uur per dag via MijnWonion. Klik hier om in te loggen op uw persoonlijke online pagina MijnWonion.